Balt van Rijn

Balt is een vakman met liefde voor het hout waarmee hij werkt. Met oog voor detail en kwaliteit restaureert hij houten meubelen.

Snelfunderen BV

Schroeffundamenten: Geen graafwerkzaamheden, geen beton storten en dus geen droogtijd, korte montagetijd; slechts enkele minuten, direct belastbaar; zeer grote belasting mogelijk, geen af- en aanvoer van zware materialen, duurzaam (herbruikbaar), onderhoudsvrij en lange levensduur, geen beschadiging aan omgeving, hoge stabiliteit, eindeloos veel toepassingsmogelijkheden. Ook een eenvoudige bedrijfsfilm? Neem contact op met ons op!

Familievertrouwenspersonen

Een familievertrouwenspersoon ondersteunt familie en naastbetrokkenen van cliënten in hun contact met de geestelijke gezondheidszorg. De LSFVP zorgt ervoor dat u overal in Nederland een beroep kunt doen op een onafhankelijke en deskundige familievertrouwenspersoon. In de ggz-instelling of via de landelijke advies- en hulplijn. In 2014 produceerden we voor de LSFVP een promotiefilm en een aantal interviews. Begin 2020 is de nieuwe huisstijl ...