• 5 star review  
  Jef is een echte professional, hij heeft gevoel voor sfeer en weet precies de juiste shots te maken. De videos die hij voor ons heeft gemaakt hebben de juiste boodschap en verhaallijn. Een aanrader en erg prettig om zaken mee te doen.

  thumb Erwin Boeren
  11 oktober 2021
 • 5 star review  
  Werken met Jef Monté is niet alleen enorm fijn omdat hij stipt en meedenkend is, of omdat hij met zeer goede apparatuur in de hand, precies weet waar hij het over heeft en rust brengt op de set...
  Hij maakt ook gewoon heel mooie plaatjes!
  We hebben samen een prachtige, heldere film afgeleverd voor in mijn installatie in het hoofdkantoor van de Nederlandse Zorgautoriteit in Utrecht. Ik hoop dat we samen nog veel meer moois gaan maken!

  thumb Matthijs Bosman
  11 juli 2021
 • 5 star review  
  Jef heeft al diverse producties gemaakt voor Tilburg Universiy. Het resultaat was steeds heel goed en het is prettig samenwerken met Jef. Hij is een rustig persoon, die altijd goed met je meedenkt en steeds met waardevolle suggesties komt.

  thumb A. Tan
  11 juli 2021
 • 5 star review  
  De samenwerkingen met Jef heb ik als ontzettend prettig ervaren. Jef is iemand op wie je echt kunt rekenen en zich met 100% inzet voor wat hij doet: hij heeft aandacht voor alle details en denkt mee over alle aspecten van het project en samenwerking. Die aandacht en plezier is zichtbaar in het werk dat het oplevert: Helder en levendig.

  thumb Jenny van den Broeke
  11 juli 2021
 • 5 star review  
  Voor de lancering van ons eigen label, Annadiva Swim, wilden we graag 'het verhaal achter het merk' op beeld vertellen en natuurlijk onze collectie laten zien. Jef heeft het hele proces, van idee, interviews tot prachtige video begeleid. Kortom, een hele fijne samenwerking, voor herhaling vatbaar!

  Groet, Sabrina
  - Annadiva, Den Bosch

  thumb Sabrina Jurriens
  11 juli 2021


Mooie woorden hè? Daar zijn we dan ook erg trots op! Bekijk hieronder wie we nog meer blij maken met mooie films. Dit doen we overigens rechtstreeks in opdracht van jouw organisatie òf in samenwerking met jouw vaste communicatiepartner.