New Scientist Wetenschapstalent 2019

Maar liefst 3 wetenschappers van Tilburg University zijn genomineerd als New Scientist Wetenschapstalent 2019! Met bovenstaande promo riep de universiteit via social media op om te gaan stemmen. Daarnaast maakten we van elke genomineerde ook een kort portret waarin hij of zij de ruimte kreeg om zijn/haar onderzoek en het belang daarvan verder toe te lichten.

Verbouwen naar energieneutraal!

Wil je weten wat je allemaal aan je woning kan doen om deze energiezuiniger te maken? Karlijn legt het in sneltreinvaart aan je uit! Meer info? Kijk eens op brabantwoontslim.nl Voor gemeente 's-Hertogenbosch maakten we een reeks van 5 van deze films. We leverden elke film af op formaat voor YouTube (16:9), Facebook & LinkedIn (beide vierkant) & Instagram Stories ...

Slimme containers

50 slimme containers in binnenstad 's-Hertogenbosch! De containers geven zelf door wanneer ze bijna vol zitten, zodat de vuilniswagen alleen dán langsrijdt. Dit scheelt kosten, kilometers en overlast. Naast bovenstaande korte film voor social media maakten we ook een langere beursvideo voor op Geobuzz.

Groene Delta

Groene Delta is een programma van gemeente 's-Hertogenbosch & groene partners. Met deze serie films brengt de gemeente natuurbeleving onder de aandacht. De films werden hoog gewaardeerd op social media!

Bewegen om gezien te worden

Het veld rondom dagbesteding is volop in beweging. Stichting Bartiméus heeft aan Whise de vraag gesteld mee te denken over activeringsmogelijkheden voor blinde en slechtziende senioren. Vanuit de gemeenschappelijk wens om de kwaliteit te verbeteren, kostenbesparing te realiseren en dagbesteding dicht bij de mensen te organiseren werden de handen ineengeslagen met de gemeente Tilburg. Dankzij de gezamenlijke inspanning van de ...

Schoonmaak van de binnenstad

De feestdagen komen eraan. Een mooie tijd om te winkelen in 's-Hertogenbosch! Onze mensen zorgen ervoor dat de binnenstad mooi schoon is. In deze film vertellen zij over hun passie en hun drijfveren. Helpt u mee om de stad schoon te houden?

Tweede leven voor Bossche bomen

Stichting Stadshout Den Bosch geeft gekapte bomen een tweede leven in de stad. Door er samen met buurtbewoners een bijzondere, nieuwe bestemming aan te geven is dit een mooi voorbeeld van duurzaamheid!